Kok Bloemenservice is een bloemenzaak dat al meer dan 80 jaar is gevestigd aan de Rijksstraatweg te Warnsveld. Het dateert uit 1936, toen de heer en mevrouw Kok startten met een bloemenzaak/hoveniersbedrijf in hartje Warnsveld. In 1999 namen Hans en Jet Zweverink de bloemenzaak over van Truus Wigger. Jet is geen onbekende in Warnsveld. Sinds 1985 is zij een vertrouwd gezicht in de bloemenwinkel.

In die tijd staat Gerard Kruisselbrink aan het roer. Na een kortstondig ziekbed overlijdt hij in 1992 op jonge leeftijd. Truus, partner van Gerard, besluit om de zaak zelf voort te zetten en haar werk als docente op te geven. Het hoveniersgedeelte is op dat moment al jaren geleden overgenomen door Bennie Klooken. En met een enthousiast team, waaronder Jet, weet Truus ondanks de verschuiving van het winkelgedeelte van oud-Warnsveld richting Dreiumme, een florerend plekje op de Rijksstraatweg in stand te houden.

Ondertussen kennen ook velen Anja, Elke, Ilse, Kristel, Lynn en Bé die als vaste krachten op een creatieve manier elke bloemen en plantenwens weten te vertalen. Anno 2013 is Kok Bloemenservice een toegankelijke winkel voor de ‘groene’ aankleding van menig huis, kantoor en tuin. En ook voor het speciale bloemwerk bij zowel feestelijke als droevige momenten in het leven komen wekelijks veel verzoeken binnen. “een afwisselende bezigheid in een afwisselende winkel” zo beaamt Jet enthousiast. Want iedereen en met elk budget kan er terecht, voor zowel een losse bloem of tak als een boeket, een mooie plant voor buiten of een origineel cadeautje voor binnen. Jet en haar team zoeken op beurzen namelijk regelmatig naar leuke items die ze met grote regelmaat aanvullen. Kok bloemenservice is daarnaast een zeer gezellige en sfeervol gedecoreerde winkel.